Mitsubishi

 Varmepumper fra Mitsubishi Electric – det ypperste innen japansk ingeniørkunst! Vi leverer varmepumper og aircondition til privat- og bedriftskunder.

Våre løsninger er av topp kvalitet, leverer høy komfort, gir godt inneklima og store besparelser.

SE VÅRE VARMEPUMPER

Mitsubishi Electric tilbyr ulike typer varmepumper. Alle våre varmepumpevarianter skal gi deg riktig temperatur og et godt inneklima. De ulike variantene du kan velge mellom er luft-til-luft-, luft-til-vann- og væske-til-vann-varmepumper.

Våre varmepumper er spesielt utviklet for nordisk klima og gir rikelig med varme selv på de aller kaldeste dagene. Investerer du i en varmepumpe får du et hjem med behagelig temperatur og godt inneklima, uansett sesong eller vær.

Luft-til-luft-varmepumper benytter energien fra uteluften til å varme opp- eller kjøle ned luften inne. Den fungerer godt i både leiligheter, rekkehus, eneboliger, tomannsboliger og på hytta.

Luft-til-vann-varmepumper benytter energien fra uteluften til å varme opp boligen og tappevannet. Energien den produserer overføres til en varmeveksler som varmer opp husstanden gjennom vannbåren gulvvarme, radiatorer eller viftekonvektorer. Den fungerer godt i både eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og på hytta.

Væske-til-vann-varmepumper henter energi fra fjell, jord, grunnvann eller sjøvann for å varme opp boligen og tappevannet. Bergvarmesystem der man henter energien fra borehull er mest vanlig i Norge. Energien benyttes til å varme opp husstanden gjennom vannbåren gulvvarme, radiatorer eller viftekonvektorer, og til produksjon av tappevann i den integrerte varmtvannsberederen. Den fungerer godt i både eneboliger, tomannsboliger og på hytta.

 

 

PÅ TIDE Å BYTTE UT VARMEPUMPEN?

Etter 12-15 år i drift kan du oppleve at varmepumpen ikke er så effektiv som den en gang var, og at den kanskje avgir mindre varme enn tidligere. Mye har skjedd med teknologien de siste 10-15 årene i markedet generelt – også med varmepumpeteknologien.

Noen områder er mer utsatt for kulde enn andre, og det er ikke alle som har godt isolerte hjem. Er i tillegg varmepumpen gammel, kan det være lønnsomt å bytte den ut med en ny og skikkelig hardfør varmepumpe, spesielt designet for nordiske forhold.

Moderne pumper har betydelig bedre varmekapasitet, sensorer og luftspredning enn gamle pumper. I tillegg har nyere varmepumper høyere årsvarmefaktor, dvs. leverer mer varme i forhold til hva du forbruker av strøm. Dette gir deg lavere strømforbruk og enda rimeligere strømregning. På designfronten har det også skjedd mye. Nå kan du finne en varmepumpe og en farge som matcher dine preferanser, uavhengig om du bor i et tradisjonelt nordisk hjem eller et moderne designhjem.

Kaiteki

Bestselgeren Kaiteki gir deg kraftig varmekapasitet og unike komfortfunksjoner i et tidløst design. Med effektiv Hyper Heating-teknologi er den energieffektiv og har alt du ønsker deg fra en varmepumpe! Innedelen er utviklet med et stilrent design og du kan velge mellom fire forskjellige farger. Mange funksjoner og unik teknologi i toppklasse sikrer deg høy komfort og rent inneklima. Klikk på bildene under for å lese mer om denne prisvinnende varmepumpen, eller se mer på kaiteki.no

Les Mer

Iguru

Det er ikke alle som ønsker seg et kjøleskap som skriver handlelister, eller en eggekoker som sender twitteroppdateringer. For noen ligger skjønnheten i at noe gjør en jobb eksepsjonelt bra. At det er lett å komme i gang. At alt man forholder seg til er en på-knapp og en dings man kan skru på for å justere. IGURU er vår nyeste kompaktmodell. Vi kaller den vår «lille tøffing» fordi den gjør én ting svært effektivt uten å ta stor plass. Den gir deg varme. Helt enkelt.

Les Mer

ZEN

ZEN designvarmepumpe er en liten varmepumpe som kombinerer både design og teknikk – slik at du kan forene harmonien i hjemmet ditt med økt komfort og redusert strømregning. Vår prisvinnende designmodell har en supertynn og stillegående innedel, og du kan velge blant 3 farger: hvit, sølv eller sort. Designmodellen leveres også med uketimer, iSave-funksjon med mulighet for vedlikeholdsvarme ned til 10°C og Fan Mode. Sistnevnte er en egen viftemodus der kun viften går, noe som gjør den perfekt som kombinasjon med peis eller ovn for å spre varmen.

Les Mer

Azira

Komfortmodellen Azira gir deg mye kvalitet, kjøling og varme for pengene. Modellen har et stilrent og kompakt design, er ekstremt stillegående og leveres med nattsenkingsfunksjon for enda lavere lyd. Azira er designet for å passe en rekke rom, som for eksempel soverommet, stua, kontoret eller kanskje på hytta! Med Wifi kan du styre modus, vifte og temperatur uavhengig av hvor du befinner deg. Kom hjem til en god temperatur når du har vært borte, eller sett på varmen på hytta før du kommer dit! Ønsker du litt ekstra varme, eller kanskje litt kjøling i sommerhalvåret til en lav kostnad, er denne modellen perfekt.

Les Mer

SLZ Himling

SLZ er stillegående og passer perfekt for både hjemmemiljøer og kontorer. Innedelen er designet for å benyttes i et 600 x 600 mm undertaksystem, men kan også brukes i et fast tak.

Les Mer

Kirigamine Furo

Gulvmodellen Furo er designet for de som ønsker seg en kraftig varmepumpe med mulighet for diskré plassering nede ved gulvet. Furo har Hyper Heating-teknologi for høy varmekapasitet og er ekstremt stillegående med et uslåelig lydnivå fra 18 dB(A. Designet er i toppklasse og har tre spjeld for optimal spredning av luften. Frontspjeldet sørger for at det blir lunt og varmt langs gulvet. De to øvre spjeldene distribuerer varmen til resten av rommet. Ved kjøledrift sendes luften opp i taket og fremover før den synker ned og gir jevn og behagelig kjøling i hele rommet. En suveren varmepumpe for de som ønsker å bytte ut panelovner, eller for de som bare rett og slett ønsker innedelen plassert nede ved gulvet!

Les Mer

Kirigamine Duo 6400

Noen av utedelene til Mitsubishi Electric gir deg mulighet til å ha 2 innedeler tilknyttet én og samme utedel. Perfekt for deg som trenger å varme eller kjøle flere rom og etasjer i huset, men kun ønsker 1 utedel! Du velger selv hvilke innedeler du ønsker. Med den suverene teknologien i Kirigamine Duo 6400-modellen vil du beholde samme varmekapasiteten som av 2 vanlige utedeler med Hyper Heating teknologi, og fabrikkgarantert varmedrift helt ned til -25°C. Maskinen gir hele 6400W ved -15°C ute, som igjen tilsvarer effekten av over 6 panelovner! Når du skal fordele effekten på de to innedelene kan du velge mellom 50/50 fordeling og en 60/40 fordeling. Det finnes ingen konkurrenter som har lignende produkt. Vi har mange kombinasjoner og løsninger for våre multimodeller, med helt opp til 8 innedeler mot 1 utedel. Ta kontakt med autorisert forhandler for mer informasjon.

Les Mer