Om Oss

Melhus Elektro Varmepumper er en liten bedrift som har medarbeidere med høy faglig kompetanse og bred erfaring innen montering, service og reparasjon av de fleste merker . Vi utfører oppdrag både for bedrifter og private. Firmaet legger vekt på å utføre arbeidet innen tidsplan ved å møte opp til avtalt tid og jobbe raskt , grundig og effektivt . Vi har ingen skjulte kostnader utenom avtalt pris og søker å ha fornøyde kunder..
Vi utfører varmepumpe- og elektroinstallasjoner på nye prosjekter, eksisterende boliger, hytter m.m. i hele Trøndelag. Varmekilde og strømanlegg leveres til pakkepris.
Bedriften er F-gass sertifisert og registrert, og de ansatte har høyeste nivå personsertifisering. Alle oppdrag utføres etter F-gass-forordningen.
Vi har fokus på salg og installering , men tilbyr også våre kunder service på forskjellige typer av varmepumper. Med jevnlig vedlikehold og service har din varmepumpe lengre levetid og gir bedre effekt under dens levetid.
ME Varmepumper tilbyr også  enkel,  rask og profesjonell feilsøking og reparasjoner av de mest kjente merker på markedet. Vi kan både luft-luft og luft-vann varmepumper. Etter diagnosetest kan vi tilby pris på deler og arbeidskostnader for reparasjon.